Kamer en suite kast met betimmeringen

Voor een particulier in Kesteren hebben we een ‘kamer en suite’-kast en diverse betimmeringen gemaakt. Dit project is samen met ReeDoo interieur + kleur in Opheusden uitgevoerd. De bestaande schuifdeuren zijn hergebruikt in de nieuwe kast, nadat we deze iets aangepast hebben. Aan beide kanten van de schuifdeuren is kastruimte gemaakt.

Materiaalkeuze en uitvoering

Wat deze kasten zo uniek maakt zijn de iets schuin weglopende zijkanten. Hierdoor is de kast perfect op maat gemaakt voor de beschikbare ruimte. Verder is gebruik gemaakt van mooie Orac sierlijsten voor een strakke afwerking. Deze sierlijsten geven een klassiek tintje aan het interieur.

De houten latten zijn van hetzelfde eikenhout als de vensterbanken, schouwlijsten en de wandschap die voor deze woning op maat zijn gemaakt.

Dit project is op locatie ingemeten en in de werkplaats gemaakt en voorzien van een laagje grondverf. De kast is op locatie afgemonteerd en daarna door ReeDoo interieur + kleur geschilderd in Little Greene verf. Naast het schilderen hebben zij ook het kleuradvies gedaan voor de rest van de woning.

In deze woning komt het ‘Maatwerk in Huis’-concept van Peterieur en Reedoo interieur + kleur volledig tot z’n recht. Van (kleur)advies tot realisatie, alles is tot in de puntjes verzorgd!

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

Contact opnemen

Bekijk ook onze andere projecten

We kunnen ons voorstellen dat u graag nog wat andere projecten wilt bekijken. Hieronder hebben we er alvast twee voor u geselecteerd. Via de de knop eronder komt u weer in het overzicht op onze inspiratiepagina.

Thuiswerkplek en kast onder schuine kap
Project Ochten--18 featured
Nieuwe keuken met een microcement afwerking