Nieuwe keuken met een microcement afwerking

Voor deze opdrachtgever is tijdens bewoning de bestaande keuken verwijderd om een geheel nieuwe keuken inclusief microcement vloer en smeedijzeren hekwerk terug te plaatsen. Het bijzondere aan deze keuken is bijna alles. Omdat er geen plint is toegepast is het blad doorgetrokken als ‘lijst’ rondom. We hebben met de opdrachtgever meegedacht over hoe we alle uitdagingen met vaatwassers en hoogteverschillen konden oplossen.

Materiaalkeuze en uitvoering

De lades van de keuken zijn 1,5 meter breed. Constructief is dit een uitdaging en daardoor hebben wij ervoor gekozen om daarachter weer twee lades toe te passen in notenfineer. De techniek achter de lades is softtouch, ondersteund door servodrive. Hierdoor is de lade heel licht in de bediening en werkt ook heel soepel. Ook is er verlichting verwerkt die automatisch aan en uit gaat zodra de lades open of dicht gaan.

Naast het blad zijn ook de greeplijsten en de fronten uitgevoerd in microcement. De fronten van de hoge kasten en lades zijn van notenfineer.

Dit bouw van dit project is grotendeels voorbereid in de werkplaats, net als het microcement.

Vooral het meedenken en overwinnen van de vele uitdagingen is ons zeer goed bevallen. Het microcement is fantastisch geworden!

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

Contact opnemen

Bekijk ook onze andere projecten

We kunnen ons voorstellen dat u graag nog wat andere projecten wilt bekijken. Hieronder hebben we er alvast twee voor u geselecteerd. Via de de knop eronder komt u weer in het overzicht op onze inspiratiepagina.

Wasmachinekast met stortkoker
Wasmachinekast met stortkoker
Kamer en suite kast met betimmeringen
Kamer en suite kast met betimmeringen