Thuiswerkplek en kast onder schuine kap

Via via is de vraag gekomen om een maatwerk thuiswerkplek te creƫren onder een schuine kap. In overleg met de opdrachtgever is werd duidelijk dat ze een bureau met opbergruimte willen. Na verschillende ontwerpen is het idee met deuren en vakken ontstaan.

Materiaalkeuze en uitvoering

De thuiswerkplek is afgewerkt met melamine. Dit krasvrije en slijtvaste materiaal wordt veel gebruikt voor keukenkastjes en frontmaterialen en het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en motieven. In melamine zit een lichte structuur. De opdrachtgever heeft in dit geval voor een donkere kleur gekozen dat net tegen antraciet aanligt. De donkerbruine kleur zorgt voor een mooie sfeer.

Het bureau is blind aan de muur bevestigd en tijdens het afmonteren is er rekening gehouden met passtukjes die dienen om scheve muren of plinten op te vangen.

De voorbereiding vond grotendeels plaats in onze werkplaats. De montage op locatie heeft daardoor maar een paar uurtjes geduurd.

Peterieur heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe kast volledig aansluit bij onze smaak en de rest van het interieur. We zijn hier erg over te spreken!

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

Contact opnemen

Bekijk ook onze andere projecten

We kunnen ons voorstellen dat u graag nog wat andere projecten wilt bekijken. Hieronder hebben we er alvast twee voor u geselecteerd. Via de de knop eronder komt u weer in het overzicht op onze inspiratiepagina.

Project Ochten--18 featured
Nieuwe keuken met een microcement afwerking
Wasmachinekast met stortkoker
Wasmachinekast met stortkoker