Wasmachinekast met stortkoker

Via een kennis is de vraag gekomen om een wandmeubel te ontwerpen met diverse toepassingen. Een stortkoker voor de was is hierbij de centrale vraag. De wasmachine en de droger zijn, uit praktisch oogpunt, beide op werkhoogte geplaatst. Voor extra gemak met uitschuifbare lades eronder. De deurtjes voor de machines kan je in de kast schuiven waardoor je daar geen last van hebt tijdens het in- en uitruimen van de was.

Materiaalkeuze en uitvoering

Bij de stortkoker is gebruik gemaakt van een katrol en lood aan een staalkabel, welke zijn weggewerkt in de zijwanden.
Met glasplaten is een schuifraam gemaakt in de hoge kast. Boven en onder de machines hebben we nog extra opbergruimte gemaakt zodat de eventuele wasmiddelen uit het zicht kunnen staan.

De zalmroze kleur van de kast is afgeleid van een kleur uit de tegelvloer waardoor het een mooi geheel is geworden.

De voorbereiding voor dit project vond grotendeels plaats in onze werkplaats. Bij de klant hebben we het vervolgens afgemonteerd.

Onze kastenwand is volledig naar wens en op maat gemaakt door Peter. Dat de deurtjes in de kast geschoven kunnen worden zodat we er geen last van hebben is echt slim gedaan!

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

Contact opnemen

Bekijk ook onze andere projecten

We kunnen ons voorstellen dat u graag nog wat andere projecten wilt bekijken. Hieronder hebben we er alvast twee voor u geselecteerd. Via de de knop eronder komt u weer in het overzicht op onze inspiratiepagina.

Kamer en suite kast met betimmeringen
Kamer en suite kast met betimmeringen
Thuiswerkplek en kast onder schuine kap